Royal Holding

Despre noi

Un centru pentru evenimente ce ofera o noua dimensiune a luxului si a serviciilor de calitate. Este un loc destinat exclusiv evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la prezentari de moda sau nunti. Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs, va punem la dispozitie o gama variata de solutii care sa corespunda evenimentului respectiv.
Fie ca aveti un numar mai mare de invitati la nunta, fie ca aveti o prezentare/un seminar intr-un numar mai restrans, pentru numarul de locuri, dispunem de oferte potrivite.

 

Grupul Royal

ROYAL HOLDING este un grup de firme orientat catre client si satisfacerea nevoilor acestuia. Atentia deosebita acordata clientilor sai a permis grupului sa ofere o gama larga de produse si servicii personalizate, de inalta calitate.

Fundatia acestui grup l-a constituitin fiintarea in anul 2003 a societatii Royal International Construct (Royal Doors), ca distribuitor al produselor si serviciilor HORMANN, ce a reusit in scurt timp, prin professionalism si seriozitate, sa devina unul din cei mai important dealer ai producatorului german de sisteme de inchidere.

Ca un pas normal catre un sistem performant de servicii integrate, in anul 2008 au fost puse bazele societatii Royal International Imobiliare (Royal Constructii), ce a marit exponential gama de servicei oferite si modul de interactiune al acestora.

Din dorinta de a veni in intampinarea clientilor ce doreau sa-si protejeze investitiile, incepand cu anul 2009 societatea Royal Security, a oferit servicii si sisteme complexe de securitate, in timp acoperind intreaga plaja de servicii specific curentilor slabi.

Ducandu-si mai departe dorinta de a acoperi nevoile clientilor sai, in anul 2010 grupuluii s-a alaturat societatea Royal Furniture, producator de mobilier personalizat, care a culminat in anul 2012, cu deschiderea unei linii performante de fabricatie pentrusaune, devenind in foarte scurt timp un jucator important pe piata de specialitate.

Cea mai tanara companie a aparut in cadrul grupului in anul 2011, Avantgarde Events, a dat o noua dimensiune luxului si serviciilor de calitate, indifent cavorbim de seminarii si conferinte sau de prezentari de moda.

Concluzionand cele de mai sus, putem spune ca ROYAL HOLDING prin calitatea serviciilor sale si natura apropiata a relatiei cu furnizorii si clientii sai, s-a dovedit o poveste de succes.

Si suntem siguri ca povestea va continua…

 

Organizari evenimente

730
Nunti/Botezuri
480
Petreceri Corporate
450
Conferinte/Training-uri
370
Alte evenimente

Aveti un eveniment si nu stiti unde sa-l sarbatoriti?Noi suntem solutia!